Direcció i equip artístic

La direcció

La direcció de Garbuix ha estat doble amb el Guillem Albà que s’ha ocupat de la part artística i Alberto Feliciate a banda de fer les seves aportacions al conjunt ha buscat fer creixer les tècniques de circ.

Guillem Albàretrat-Guillem-Albà-b

Nascut en una família dedicada al teatre de titelles, als 6 anys comença a estudiar teatre i música. Estudia diferents tècniques i estils teatrals, però en la comèdia i el clown té mestres com: Carlo Colombaioni, Eric de Bont, Cristophe Marchand, Leo Bassi o Jango Edwards.

A l’any 2006 funda la seva companyia, amb la qual ha estrenat 3 espectacles de creació. “Sketchofrenia” (dirigit per Jango Edwards), “Flirt” i “Trau”, guanyant diferents premis com el Premi del Públic a la Fira de Tàrrega. Ara també està de gira amb l’espectacle “Marabunta. Guillem Albà & The All In Orchestra“, amb 6 músics en directe acompanyant el seu clown més boig.

retrat-Alberto-bAlberto Feliciate

En 1989, després d’una carrera esportiva de 6 anys com gimnasta de competició entra en contacte amb diverses companyies de teatre asturianes (Nun Tris, Sala Quiquilimón, Toaletta Teatre,…) per treballar com a acròbata. Treballa 11 anys com a professor d’acrobàcia a l’Escola Rogelio Rivel de Barcelona i actualment és professor de circ a la Universitat de Dansa i Circ d’Estocolm; DOCH.

Música

Clara Peya

Pianista i compositora. S’ha graduat en piano clàssic a l’ESMUC (2007) i ha cursat estudis Superiors de jazz i modern al Taller de músics.
Compositora de diverses músiques per espectacles de teatre i dansa com “Clownic” del Tricicle, “Musicofília” de Marc Angelet, “Rudo” de Manolo Alcántara (Grec 2014), “Mares i Filles” de David pintó o “Best of you” de La Intrusa Danza, amb qui ha fet gira per Sud Amèrica.
Ha sigut segona directora musical de La nit de Sant Joan de Dagoll Dagom i ha tocat amb diferents formacions per tot Espanya i a Mèxic, França, Anglaterra i Rússia.Adidas Ultra Boost