Artistes

Lola Ruiz12391372_1232497900110242_871383558896594526_n

Lola és trapezista de balanç i altres moltes coses més que ja ha treballat en una companyia no més amb integrants femenines; la companyia Lady Cocktail amb la que ha girat per tota França i Belgica.

Al 2011 va participar mostrant el seu número de trapezi balanç a l’espectacle d’inaguració de la Fira Trapezi al 2011.

Lola ha pasat per diverses escoles de circ. La primera formació la va fer a l’Ecole National de Cirque de Châtellerault per continuar en Bruselles i Montreal especializantse en trapezi.

Jessica Martín12356906_1227310230629009_2927003327784784558_o

És la artista que aporta més bogeria i energia a l’espectacle.
Després d’haver començat en el món del circ a l’Ateneu, ara torna per crear el Circ d’Hivern.
Durant el 2007 fa la seva primera trobada amb el circ social en l’Ateneu Popular 9 Barris de Barcelona i contínua su trajectòria professional, formant-se 3 anys a l’Escola de Circ Rogelio Rivel.
Després altres 3 anys en l’Académia Fratellini on s’especialitza en acròbata-pallassa.

En el seu camí ha tingut meravellosos retrobaments de treball amb directors com Ricardo Gallardo, Roberto Magro, Coline Serrau, Bruno Geslin, Anna Rodríguez i Jérôme Thomas.

També va tenir l’oportunitat de participar al projecte transiberiano de Phillipe Fendwick al tram Ucraïna- Sant Petersburg i actuant en el teatre Licedei de Slava.

En 2013, acaba els estudis i s’incorpora a la companyia Théâtre de l’Incendi dirigida per Laurent Frechuret amb el seu nou espectacle “Ricardo III“, i interpreta al costat d’artistes com Dominique Pinon.

En 2014, participa en un Match d’Improvisació en el Festival Els Improduits en el Théatre de l’Elbeuf i fa una autoproducció amb la companyia Cabalus en el Hall National d’ Aurillac.

Al mateix temps contínua formant-se com a pallassa d’hospital amb la companyia Organic i com a especialista d’acció amb el Campus Univers Cascades.

Juana BeltranPREVIAGARBUIX_001_106

Estudia gimnàstica esportiva i artística des dels 4 anys i la seva formació professional s’ha orientat sempre cap a les arts del circ.
Va estudiar diverses tècniques especialitzant-se fins avui en equilibris sobre mans, prenent classes d’aquesta disciplina amb professors i institucions nacionals i internacionals més un treball de recerca personal.

Dins de la seva formació ha inclòs la dansa contemporània, tango i tècniques d’estirament, entrenament corporal. va estudiar 2 anys a l’Escola de Música Berkley en orientació en cant.

Ha format part en diverses companyies: Companyia Tole Tole, Companyia Bataraz i Prix Dami. Amb aquesta última treballa en l’espectacle Samsara i participa durant dos anys consecutius en diversos espectacles i performances a Argentina i Mèxic.
En 2006 Forma la seva pròpia Companyia de Circ Alboroto, que presenten el seu espectacle en nombrosos festivals de carrer i sales d’Argentina, Mèxic i Espanya.

Actualment viu a Barcelona i forma part de les companyies en les que ha participat en dos Circ d’Hivern de l’Ateneu. Actualment treballa en un nou número desprès de que “lo quieto del movimiento” hagi estat mostrat per diverses festivals.

Serena VionePREVIAGARBUIX_001_122

Serena és artista de circ a més de formadora de circ, gimnàstica artística i llit elàstic

Nascuda a Torino, Itàlia, després d’una llarga carrera esportiva descobreix el circ i, a partir del 2002, es forma en tècniques aèries, mans a mans, verticals i improvisació teatral.

Col•labora amb diverses companyies de circ i en esdeveniments com: Yabacirkus, Teatrazione, Milo e Olivia, Amarkord Varieté, Cirque du Soleil i Olimpíades d’Hivern 2006, entre d’altres.

L’any 2006 arriba a Catalunya, on funda El Circ Petit, amb el qual crea diversos espectacles
que la porten de gira per Itàlia, Espanya, Grècia i Xipre.
L’any 2011 s’incorpora a l’equip de la Cia. Sifó com a especialista en acrobàcia aèria a
l’espectacle La Cleda, estrenat a Fira Tàrrega 2013.

El seu actual treball, ITER s’ha estrenat l’agost 2014 al Festival International de Théâtre de rue d’Aurillac, participant tambè en el 2015 en la Fira Trapezi i la Fira Tàrrega 2015.

Jessica ArpinPREVIAGARBUIX_001_8

Jessica Arpin és un animal del món, políglota i nómada.
Es forma a Montreal en bicicleta acrobàtica (tècnica molt poc vista a actualment) i en clown amb diversos professors com Jango Edwards, Francine Côté i René Bazinet.
Parla francés, anglés, portugués, italià, alemany i espanyol però el més interessant és que tambè els parla del revés…

Amb dos espectacles de carrer ha fet des de el 2007 més de 600 actuacions en més de 24 paissos i 3 números per cabarets amb l’estadística de 240 bolos per tot el món.

Actualment viu a BarcelonaRopa y zapatillas de running para mujer